Els Pieters trekt de lijst van N-VA Assenede

Op 25 november 2023

Het voltallige bestuur van N-VA Assenede besloot om zelfstandig naar de kiezer te trekken. “Wij geloven in het merk N-VA en wensen duidelijkheid te scheppen voor de inwoners van Assenede”, zegt voorzitter N-VA Assenede Cedric Pauwels. 


Sterke vrouw met visie
Wie voor N-VA kiest weet wat hij zal mogen verwachten. En met Els Pieters kiezen we voor een sterke vrouw met een duidelijke visie. Bovenal beschikt ze over de juiste karaktereigenschappen om het verschil te maken voor de inwoners van onze gemeente. 

Geëngageerd huisarts
Els Pieters is 24 jaar huisarts in Assenede en is medeoprichter van het Medisch Centrum Assenede. Ze heeft zo veel voeling met wat er leeft en speelt in onze gemeenschap. Politiek kreeg ze 
met de paplepel van thuis uit mee. Ze hoopt haar engagement als dokter nu verder te zetten in de politiek. Ze wil met N-VA Assenede meer doen voor de mensen en voor de maatschappij. Ze wil terug naar de basis en naar een nabije dienstverlening. 


Verlicht de hoofden en harten. En straten
“Alles wordt gedigitaliseerd en dat creëert een afstand. We willen terug naar de burger. Met dienstverlening op de dorpen. Ook veiligheid is een belangrijk item. De verlichting is niet enkel een onuitputtelijke bron van ideeën. Met N-VA Assenede willen we het licht ook echt opnieuw aan. Zowel op de straten als in de harten van de mensen”, stelt kersvers lijsttrekker Els Pieters.

We maken het verschil
“Een huisarts heeft een grote sociale achtergrond. Els vult perfect de partij en het bestuur van N-VA Assenede aan. Ze brengt kennis mee waarmee wij een verschil maken”, stelt N-VA gemeenteraadslid Guido van de Veire nog. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is