Nico Carlo Dobbelaere versterkt N-VA Assenede

Op 28 oktober 2020

N-VA Assenede heeft er sinds kort een nieuw bestuurslid bij. Nico Carlo Dobbelaere, een zelfstandige autohandelaar uit Assenede, versterkt de N-VA-rangen. Hij is al enkele jaren lid van de partij en stapt nu in het positieve verhaal van ons afdelingsbestuur. We laten u graag met hem kennismaken.

Nico, vanwaar je keuze voor de N-VA?

“Ik leerde de partij kennen via enkele artikels en tv-optredens van Bart De Wever. Al vlug ontwikkelde ik een grote dosis sympathie voor onze voorzitter. Zijn manier van spreken vind ik ongelofelijk boeiend. Zijn manier van aan politiek doen is enorm groots. Na die eerste kennismaking ben ik me beginnen te verdiepen in de partij. Al snel werd mij duidelijk dat dit de partij voor mij was. Ik vind het veruit de meest realistische partij uit het politieke landschap. De enige partij die in staat is om op korte termijn de zaken echt in een positieve richting te veranderen.”

Ondertussen ben je bestuurslid. Vanwaar die stap?

“Dat idee speelde al langer in mijn hoofd. Maar de huidige gezondheidscrisis heeft de zaken wat versneld. Ik merkte dat er op gemeentelijk vlak heel wat stappen te zetten waren om corona te overwinnen. Al vlug waren er contacten met de plaatselijke voorzitter Cedric Pauwels en besloten we meteen tot actie over te gaan. Ik denk vooral een rol te kunnen spelen in het ondersteunen van onze zelfstandigen.”

Wat doe je voor de kost?

“Ik ben een zelfstandig autohandelaar in Assenede. Met mijn zaak Carlo Cars die gespecialiseerd is in nieuwe en recente tweedehandswagens, heb ik een vrij groot bereik in Vlaanderen.”

Wat zijn je ambities?

“Mijn hoofddoel is de lokale economie centraliseren en een stem geven. Ik merk dat daarvoor nog enkele stappen te zetten zijn. Daaraan wil ik een positieve bijdrage leveren. Samen met het team van N-VA Assenede werken we toekomstgericht en daarbij is de lokale handel een van de prioriteiten. Een bloeiende lokale economie komt de hele gemeente ten goede. Naar het voorbeeld van onze N-VA-collega’s uit Evergem. Verder hecht ik ook veel belang aan een goede sport- en jeugdwerking.”

Voorzitter Cedric Pauwels: “Wij zijn zeer verheugd dat Nico ons bestuur versterkt. Al snel merkte ik zijn enthousiasme op om zijn rol te spelen in het verhaal dat we willen schrijven. Met zijn expertise kan hij onze oren, ogen en stem worden om onze plannen voor de lokale economie uit te rollen. Welkom, Nico!”
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is