OOSTEEKLO TREKT - BOEKHOUTE DUWT!

Op 27 augustus 2012

N-VA Assenede komt met een volledige, sterke en frisse lijst naar buiten.

De spanning in Oosteeklo was zaterdag te snijden want N-VA Assenede stelde er, in brouwerij Den Tseut, zijn volledige lijst voor aan haar leden.

Het is voor het eerst dat N-VA in Assenede met een eigen lijst opkomt waardoor er dus veel nieuwe gezichten zijn. Hiermee wil N-VA voor een nieuwe en vooral stevige wind zorgen in de Asseneedse politiek. Het blijkt een erg sterke lijst te zijn met een grote diversiteit in leeftijd, beroepen en ervaringen in het privé - en verenigingsleven.
Voorzitter Sabina De Craecker en 2e op de lijst:  ‘We kozen voor het scenario Oosteeklo trekt, Boekhoute duwt en zijn meer dan tevreden met deze differentiële lijst.
Onze benjamin van 20 is de jongste van maar liefst drie twintigers, die voor de jeugd opkomen. Onze oudste kandidate is 68. Ook deze leeftijdsgroep is vertegenwoordigd met drie goede kandidaten. Trouwens alle leeftijdsgroepen zijn goed vertegenwoordigd.
Doelbewust hebben we gekozen voor een groep di e -  los van politieke ervaring - genoeg beroeps en privé ervaring heeft om de zaken vanuit een ander standpunt te durven bekijken.’

Groot-Assenede is volledig vertegenwoordigd op deze lijst.
Op de eerste plaats staat een zeer bekende Oosteeklonaar en onderaan als stuwende kracht staan de Boekhoutenaren, met als lijstduwer Frederick Vermeulen.
Ook Frederick is een bekende in Boekhoute, zowel in het verenigingsleven als daarbuiten.
Samen met een sterke kern uit Bassevelde en Assenede gaan zij in rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

Nummer 1 op de lijst en huidig schepen Guido Van De Veire: ‘ Wij geloven in onze eigen kracht en in onze eigen sterktes, zowel qua kandidaten als qua programmapunten.’

De programmapunten - gesteund door een degelijk draaiboek voor de komende zes jaren - worden begin september voorgelegd aan de leden. Daarna zal dit onder de lokale inwoners worden bedeeld en gepubliceerd op de website https://assenede.n-va.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is